Poorten houthalen

Houten poorten houthalen

Voor het vervaardigen en het plaatsen van de mooiste en de meest duurzame poorten houthalen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken al jaren houten poorten in de beste houtsoorten. Onze schrijnwerkers zijn zeer goed opgeleid om de gewenste poorten houthalen voor u af te werken. Indien u eerder op zoek bent naar andere schrijnwerken, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor:

  • alle soorten timmerwerken
  • houten ramen
  • houten deuren (ook binnendeuren)

Wij zijn enkel tevreden als u ook tevreden bent en dat kan alleen maar door het bieden van een goede service en het gewenste resultaat!

Poorten houthalen: houtsoorten

Aangezien wij houten poorten houthalen vervaardigen, werken wij alleen maar met de beste houtsoorten. Enkelen van de soorten hout waarmee wij werken, zijn: iroko, padouk en afrormosia. Deze houtsoorten zijn vooral te vinden in Afrika. Ze stralen allemaal een zeer mooie kleur uit. De duurzaamheid en de sterkte dat deze verschillende houtsoorten bezitten, zijn tevens zeer groot!

Poorten houthalen: een prachtige uitstraling

Als u bij ons de gewenste poorten houthalen laat vervaardigen, hoeft u niet te twijfelen over de afwerking ervan. Onze poorten bieden namelijk allemaal een prachtige uitstraling! Het is natuurlijk erg aangenaam als je thuis komt en je kan jouw oprit binnenrijden via een zeer mooie, houten poort. Ook wanneer je deze poort wilt gebruiken ter afscherming van jouw privacy van de straatkant, geeft dit een erg aangenaam gevoel.

In poorten houthalen hebben wij verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking. Dit hangt natuurlijk volledig af van uw persoonlijke smaak. U verkiest misschien liever een sobere, houten poort. Anderzijds is het mogelijk dat u een houten poort verkiest die op een bepaalde manier uitgesneden is om bepaalde vormen in uw poort te verkrijgen. Aan de hand van voorbeelden die wij aan u kunnen tonen, kan u aangeven wat u verkiest. Elk ontwerp valt natuurlijk aan te passen naar uw persoonlijke smaak. Anderzijds kan u ook via een eigen voorbeeld aan ons tonen wat u wilt, want misschien heeft u in een tijdschrift een houten poort gezien die u helemaal top vindt!

Als u poorten houthalen nodig heeft om uw auto door te laten rijden, kan u in combinatie hiermee een houten poort voorzien om binnen te wandelen. Deze poorten kunnen zowel aan elkaar bevestigd worden, als los van elkaar geplaatst worden. Het mooiste plaatje is natuurlijk datgene waarbij beide poorten hetzelfde model en dezelfde uitsnijdingen bezitten.

Poorten houthalen: een offerte op maat

Elke persoon is anders en daarom heeft ook iedereen een andere smaak en een andere voorkeur. Daarom maken wij de nodige tijd voor u vrij om een gesprek te voeren over de wensen die u heeft en wat wij voor u kunnen aanbieden. Wij maken voor u een volledig vrijblijvende offerte op, zodat u weet welke prijs dat u moet betalen voor de poorten houthalen die u wenst. Hierbij maken wij een ontwerp van hetgeen u wenst, waarin u uiteraard volledige inspraak heeft. Als u iets wilt veranderen aan dit ontwerp, dan kan dit uiteraard voordat er gestart wordt met het vervaardigen van de poort!