Houten poorten genk

Houten poorten genk

Houten poorten genk zijn buitengewoon prachtig. Ze zijn met een bepaalde techniek gemaakt, waardoor ze erg duurzaam en sterk zijn. Als u op zoek bent naar een houten poort, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij beschikken over heel wat ervaring als het over houten poorten genk gaat en daarom kunnen wij een uitgebreid portfolio laten zien als u dit wenst.

Houten poorten genk: maatwerk

Bij ons is de afwerking van houten poorten genk maatwerk. Dit komt doordat wij onze poorten op maat leveren. Uw wens is hetgeen wij uitvoeren. De poort die wij voor u maken, past niet alleen bij uw woning, maar ook bij uw persoonlijke voorkeur. Wij werken met de beste houtsoorten van de allergrootste kwaliteit.

Houten poorten genk: tropisch hardhout

Meestal worden onze houten poorten genk vervaardigd uit tropisch hardhout, zoals:

  • afrormosia
  • padouk
  • iroko

Natuurlijk heeft u een volledige inspraak in hetgeen u wenst. Als u daarom een bepaalde houtsoort verkiest bij het maken van uw houten poort, dan kan u dit aan ons melden. Als de houtsoort die u in gedachten heeft geschikt en duurzaam is voor een houten poort, dan willen wij deze natuurlijk voor u vervaardigen!

Houten poorten genk: afrormosia

Afrormosia is een houtsoort die afkomstig is van zeer sterke bomen. Deze bomen groeien in heel wat landen, maar de landen waar deze bomen het meeste voorkomen, zijn de Afrikaanse landen Kameroen, Congo, Ghana, Nigeria en de Ivoorkust. Dit betekent dat afrormosia bijna altijd afkomstig is uit het westen of het centrum van Afrika. Afrormosia bevat een prachtige kleur en een zeer goede kwaliteit!

Houten poorten genk: padouk

Een andere houtsoort die wij verkiezen voor het maken van houten poorten genk, is padouk. Deze houtsoort is gekend voor zijn topkwaliteit en de warme kleuren van het hout. De kleur van padouk gaat vaak uit naar een rode tint. De bomen van deze houtsoort kunnen gigantisch worden. Er zijn bomen bekend die een hoogte van wel vijftig meter hebben! Daardoor kan ook de kruin ervan zeer breed worden, tot wel dertig meter! Omwille van deze cijfers hoeft u uiteraard al niet meer te twijfelen over de duurzaamheid en de sterkte van het hout. Ook is de eventuele vervorming van deze houtsoort door jaren onbestaande tot erg miniem. Dat zijn ook de voornaamste redenen waarom wij ook houten poorten genk maken met padouk.

Houten poorten genk: iroko

Vervolgens maken wij ook met de houtsoort iroko de mooiste houten poorten genk. Deze houtsoort wordt vooral in het Afrikaanse regenwoud gevonden. De kleur ervan is goudbruin en de duurzaamheid is opnieuw erg hoog. Wij maken enkel houten poorten genk met houtsoorten die geschikt zijn voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom ook is iroko één van onze favoriete houtsoorten om mee te werken. Natuurlijk willen wij enkel producten afleveren die perfect zijn en dat kan alleen met sterk en duurzaam hout!

Het soort hout en de afwerking van de houten poorten genk dat u verkiest, werken wij helemaal perfect voor u af!

houten-poorten-1.jpghouten-poorten-2.jpghouten-poorten-3.jpghouten-poorten-4.jpghouten-poorten-5.jpghouten-poorten-6.jpghouten-poorten-7.jpghouten-poorten-8.jpghouten-poorten-9.JPGhouten-poorten-10.jpghouten-poorten-11.jpghouten-poorten-12.jpghouten-poorten-13.jpghouten-poorten-14.jpghouten-poorten-15.jpghouten-poorten-16.jpghouten-poorten-17.jpghouten-poorten-18.jpghouten-poorten-19.jpghouten-poorten-20.jpghouten-poorten-21.jpghouten-poorten-22.jpghouten-poorten-23.JPGhouten-poorten-24.jpghouten-poorten-25.JPG